Производители на входни врати на Борман

Фирма Борман България е дистрибутор за България на висококачествени и евтини врати, които се доставят от водещите производители в Европа и са сертифицирани по международен стандарт. Изработват се чрез модерни технологии, отговарят на всички изисквания за вътрешния пазар и предлагат най-доброто съотношение цена – качество. Основни показатели за оценка на входни врати са тяхната здравина, степента на защита, която осигуряват, изолиращите им свойства и и устойчивостта им на външни влияния (дъжд, сняг, пряка слънчева светлина). Естетическият вид също има значение, но той не е водещ.

Вижте видовете входни врати при Борман за 2020г.

Фирма Борман предлага голямо разнообразие от  входни врати на трите най-големи производителя в Европа – Porta Doors (Полша), Classen (Германия/Полша) и STAR ÇELİK KAPI (Турция). В асортимента на фирмата НЕ присъстват китайски входни врати, тъй като качеството им е под критичния праг за експлоатация и не могат да оправдаят нито очакванията на клиентите, нито реномето на фирмата.

Компанията Porta Doors е открита през 1992г. в Болшево – малко селище в северната част на Полша, в близост до брега на Балтийско море. Използвайки модерни и екологично съобразни технологии,с  висококвалифициран персонал и иновативни дизайнерски решения, компанията бързо се налага като лидер на пазара и бележи забележително развитие. Към момента Porta Doors разполага с 6 производствени фабрики, от които излизат над 65 000 продукта всеки месец – освен входни врати, компанията изработва интериорни врати и такива със специално предназначение за индустрията.

Classen е компания, основана в Германия през 1963г. С развиване на дейността си, тя излиза извън границите на страната и създава клонове в други европейски държави, сред които и Полша (през 1990г.). Запазвайки високите немски стандарти, новите фабрики са насочени предимно към употребата на естествена дървесина и др. екологични материали. Classen е една от първите компании, които пускат в серийно производство огнеупорни и пожароустойчиви врати.

Турската компания STAR ÇELİK KAPI е значително по-нова, от 2002г., но високотехнологичния производствен процес и изключителната надеждност на техните входни и блиндирани врати бързо ги превръщат в лидер на европейския пазар. Техните продукти са подложени на постоянен качествен контрол по отношение на системите за сигурност, за да могат да предлагат на клиентите си само най-високо ниво на защита. Усилията им са съсредоточени в изработката на входни врати и за Борман, с голяма здравина и устойчивост, както и на огнеупорни врати с висок клас на огнеустойчивост (120 минути).